Bérgyártás - Bércsomagolás

üzemünkben a megtermelt mézét kicsomagoltathatja 

Az NÉBIH által engedélyezett üzemünkben a megtermelt mézét kicsomagoltathatja, üveget, lapkát biztosítunk, amennyiben hoz címkét felragasztjuk, címke tervezésben is segíthetünk . A méz minőségéért Ön vállalja a felelősséget, laboratóriumi vizsgálatra van lehetőség. A feldolgozásért, csomagolásért mi vállaljuk a felelősséget. Az így kicsomagolt méz bármely bel- és külföldi kereskedelmi egységben forgalomba hozható, élelmiszeripari alapanyagként és nagykonyhában felhasználható.

A méz feldolgozáskor arra törekszünk, hogy megtartsa természetes íz és beltartalmi értékeit és megfeleljen a modern csomagolástechnológiai és fogyasztási feltételeknek. A technológiai eljárás során homogenizálással magas minőségű termék előállítása történik. 

A cég tanúsított HACCP rendszerrel és Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, a feldolgozási, csomagolási folyamat okleveles élelmiszermérnök (MSc.) által ellenőrzött.

Csomagoló anyagaink:


Mézes üveg: 47 ml, 106 ml, 220 ml, 312 ml kvadró üveg, 315 ml üveg, 370 ml üveg, 720 ml üveg

Lapkák: 43-as (arany, fekete), 53-as (fekete), 58-as (fekete), 63-as (arany, fekete), 82-es (fekete)

Műanyag flakonok: 150 g-os tubus, 250 g, 350 g macis flakon

Mézes vödör: 3 kg, 7 kg, 14 kg, 25 kg-os kiszerelésben

Fém tartály, adagolóval: 10-től 40 kg méz tárolására, adagolására

Műanyag hordó: 120 literes

Fém hordó: 300 kg méz tárolására


Bérgyátással kapcsolatban keresse: Váraljai László        +36-20/98-18-385

Jogszabályok melyeket működésünk során kiemelt figyelemmel kísérünk és segítünk partnereinknek is betartani azokat: 

55/2009. (III. 13.) Korm. rendelet a vásárokról, a piacokról, és a bevásárlóközpontokról

MÉ Codex Alimentarius Hungaricus 1-3-2001/110 számú előírás Méz

52/2010. (IV. 30.) FVM rendelet a kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés feltételeiről

2008. évi XLVI. törvény az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről

68/2007. (VII. 26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet az élelmiszer-előállítás és forgalomba hozatal egyes élelmiszer-higiéniai feltételeiről és az élelmiszerek hatósági ellenőrzéséről

52/2010. (IV. 30.) FVM rendelet a kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés feltételeiről

59/1999. (XI. 26.) EüM rendelet a vásári, piaci és vásárcsarnoki árusítás közegészségügyi szabályairól.